artikkel: 1 2 3 4 5 6
 

En ny sesong er på vei..

Det nærmer seg med stormskritt vår og det betyr at en ny og spennende Bryllupssesong er i anmarsj.. Med fulle timebøker, går jeg inn i en spennende og ikke minst alltid utfordrende sesong!

Flere velger å gifte seg utendørs denne sesongen, og setter sin lit til at værgudene står ved sin side! Husk: Om Dere noen av de som ønsker å gjøre dette er det lurt med et alternativ om være skulle vise seg fra sin dårlige side.

Denne sesongen gir også mer spillerom for flere som velger mer en utradisjonell måte å sette Bryllupet sammen på. Dekoren kan ofte være fargerik, og De enkelte brudepar et dyktige til å komme med gode og gjennomtenkte innslag og ideer på hvordan Bryllupet skal fremstå. Det er alltid flott med ”en rød tråd” som går igjen i hele settingen.. Dette tyder på at dagens brudepar faktisk her truffet en avgjørelse som er nøye tenkt igjennom, og ikke minst vært diskutert flere ganger!

Men man kommer ikke utenom det tradisjonelle, sarte gjerne romantiske måten å gifte seg på. Prinsesse drømmen er nok sterkest i oss kvinner når det kommer til en dag som denne. Jeg må personlig si at en setting som denne er for meg personlig en av mine favoritt settinger. Det er som man aldri kan få nok av dette vakre temaet, som absolutt ligger mitt hjerte nærmest!!

Årets kjolesesong er også kommet godt i gang, og det er like vakkert og ikke minst inspirerende for mitt arbeide.. Brudesalongene er på dette tidspunktet godt i gang med alle nyheter for kommende sesong, og en ting er sikkert: det er fantastisk vakkert!!

Vel, til alle Dere som står foran Deres eget bryllup, vil jeg av hele mitt hjerte få ønske Dere
Lykke Til med all planlegging og ikke minst Lykke Til som kone og mann..

 

 

   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
         
Design Abra ide AS