artikkel: 1 2 3 4 5 6
 

2007 - En ny sesong er i gang....

Året startet for meg helt fantastisk i år.. Som Bryllupsplanlegger var jeg stolt av å bli forsepurt av Stargate`s egen producer: Mikkel Storleer Eriksen da han hadde fått "Ja" fra sin kjære Hege, og bryllupet var ønsket til Nyttårsaften 2006/2007. Det hele ble en vakker og ikke minst magisk opplevelse som alltid vil være spesiell for meg!

Sesongen var da med andre ord godt åpnet for 2007, og jeg ser på meg selv som både heldig og ikke minst priviligert som for lov til å ta del i en av livets viktigste begivenheter!

Som alltid er de fleste kommende bruder opptatt av valg av brudekjole og tilbehør. Det er ikke å se bort i fra at vi  i år våger kanskje mer også her..Fargepaletten på brudekjolene går heldigvis ikke kun i hvitt og offwhite ,men har fått spreke innslag av turquise og rødt! Mangfollet er stort, og de aller fleste av landets brudesalonger har kollektionene komplett nå! Fra brudgommens side er han nok den som legger størst vekt på bryllupsmiddagen og dens innhold. Jeg er imponert over mannens deltagelse, noe jeg etterlyste sterkt for noen år tilbake. Bravo!

Vel, jeg har en travel tid og en flott sesong i møte,og du verden som jeg gleder meg! Jeg ønsker alle kommende brudepar gratulerer med bryllupsdagen. Måtte dere leve lykkelig i alle deres dager....

Lykke til som kone og mann

 

 

   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
         
Design Abra ide AS