Konseptet

Som utdannet interiørdesigner kom jeg hjem fra University of Interior and design i USA i 1992. Disse erfaringene er meg svært kjære, i min lidenskap som Bryllups koordinator. Nettopp det å kunne finne essensen i hvert enkelt brudepar sine personligheter og drømmer er for meg svært viktig.

Bryllupsdagen er full av både spente nerver og forventninger, og er en dag som ikke kan gjøres om. Derfor er det viktig at alle detaljer er på plass, og at ingenting er overlatt til tilfeledighetene. Det er her jeg kommer inn! Mitt firma, Bryllupsconcept, ble stiftet i år 2000. Og som bryllupskoordinator "skreddersyr" jeg hvert enkelt bryllup. Det er selvfølgelig en utfordring, men jeg synes det er fantastisk å få ta del i det som kanskje er deres livs største dag. Vi skal ikke glemme at trenden innen bryllups- og brudemote går hånd i hånd med de andre trendene i samfunnet.

Jeg har vært heldig å få jobbe med flere celebre klienter. Den kjente designeren Lise Skjåk Bræk har utgitt en praktfull bok som heter "Brud i tiden", og jeg var også her heldig som fikk være med å utarbeide denne. Som bryllupskoordinator var jeg nokså ukjent i min rolle i Norge. Mange lurte på hva jeg egentlig drev med og hva min rolle innebar! Ettersom tiden har gått ser jeg at det er flere og flere som ønsker å "sette bort” hele planleggingsprosessen av ulike årsaker. Jeg har daglige henvendelser, og timeboken for sommeren/høsten 2014 er så godt som full!

Det er allerede kommet inn flere bryllup for 2015. Jeg er nokså fleksibel, og det hender
    at jeg blir fløyet til inn- og utland etter brudeparets bosted og festlokalitet. Uansett: intet bryllup er for lite og intet for stort. Jeg er der for å hjelpe til med minekspertise,
      og for å dele mine erfaringer når man ønsker å designe et bryllup!